Selecteer een pagina

CV

Lees meer over mijn ervaring

Vervolg over mij

. . .was het duidelijk welke weg ik zou inslaan. Na mijn terugkomst in Nederland heb ik enige jaren met veel plezier gewerkt als Wegbouwkundig Adviseur, waarna ik in 1999 Raadgevend Ingenieursbureau AMBOR ben gestart. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring op het gebied van wegbeheer en openbare ruimte en weten diverse grote gemeentes in Nederland mij al jaren te vinden. De voortdurende afwisseling en uitdaging die het adviseren en uitvoerende gedeelte van het vakgebied met zich meebrengt houdt mijn passie voor het verbeteren van het wegbeheer en de openbare ruimte in de breedste zin van het woord in stand.

Naast het adviseren op het gebied van rationeel wegbeheer, gedetailleerde en globale weginspectie en inventarisaties van het wegennet (volgens de CROW-systematiek) en de uitwerking hiervan, opstellen en presenteren van meerjarenwegenbeheerplannen, actualiseren van administratieve en grafische wegbeheersystemen, consistentiecontrole, advies gebruik van wegbeheersystemen en ontwikkeling hiervan, geef ik ook regelmatig cursussen op het gebied van wegbeheer, IMBOR en GIS(ib).

Mijn werkwijze kenmerkt zich door doelgerichtheid, rationaliteit en een systematische aanpak. Er is altijd een weg te vinden die leidt naar het beantwoorden van uw vraag of probleemstelling.

Wilt u weten wat AMBOR voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op via onderstaand contactformulier.

neem contact op

4 + 13 =

Leidsevaart 150
2211 WD Noordwijkerhout
info@ambor.nl
0252-70 34 19
06-55 710 456

Gerelateerde afbeelding